Cautare rapida
Produs aleator
Detalii produs
Antena TV terestra de exterior Synaps AHD343

Antena TV terestra de exterior Synaps AHD343
Model:DVB-T
Producator:Karmacom Kft.
Pret cu TVA: 80 RON
Antena terestra si DVB-T de inalta performanta cu directivitate maxima si castig de 15 dB pentru receptie digital terestra si analogica la distanta mare.

Antena are castig extrem de bun comparativ cu antenele omnidirectionale obisnuite de interior/exterior cu amplificator, si de aceea poate fi utilizata la distante mari de orasele in care se afla emitatoarele DVB-T (Bucuresti si Sibiu).

Este usor de montat si nu necesita unelte suplimentare pentru asamblare. Antena este construita din materiale usoare rigide si robuste cu aluminiu extrudat si plastic anticoroziv. Bratele sunt unite prin bride si suruburi tip "fluture" galvanizate.

Panourile duble cu arie larga de reflectie ofera o buna rata de transfer fatza/spate cu elemente de reflectie stabile si dipoli ranforsati. Carcasa dipolului este protejata la scurtcircuit, umiditate si ploaie.

Pentru receptia programelor de mai sus aveti nevoie de un receptor DVB-T HD sau de un televizor cu tuner DVB-T HD incorporat.

Datorita configuratiei actuale a retelei Societatii Nationale de Radiocomunicatii, acoperirea este limitata la orasele Bucuresti si Sibiu si localitatile invecinate pe o raza de 80-100 km functie de antena folosita. Se preconizeaza ca in viitorul apropiat aceasta acoperire sa se extinda la nivel national.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.
Produse recomandate
Antena TV terestra de exterior Synaps AHD310
Pret cu TVA: 50 RON
Antena terestra 36 dB Axil
Pret cu TVA: 30 RON Pret nou: 62 RON
Antena TV terestra de exterior Synaps AHD343
Pret cu TVA: 80 RON
Cosul de cumparaturi
Inregistrare/Autentificare

Sumar cos Nu exista nici un produs.
CatalogCurrencies