Cautare rapida
Produs aleator
Livrarea / Returnarea produselor

 

Detalii despre livrare

  • Expeditiile se fac cu FanCourier,  în aceeasi zi pentru comenzile sosite pâna în ora 16 si a doua zi pentru comenzile sosite dupa aceasta ora. Exceptie fac comenzile primite Vineri dupa ora 14, Sâmbata si Duminica, pentru care livrarea se face Luni.
  • Coletele ajung la destinatie în maxim 2 zile lucratoare.
  • Coletele pot fi trimise si la alta adresa decât cea din cartea de identitate a destinatarului (de ex. se poate solicita ca livrarea sa se faca la firma unde lucreaza destinatarul, sau la orice alta adresa), dar pentru ridicarea lor este necesara prezenta destinatarului sau a unui împuternicit (care sa posede o copie a actului de identitate a destinatarului).

Detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate.

 Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Conform legislatiei românesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art.2 (1) lit. b).

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului (OG 130/2000 Art.4 (1) lit. b). Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, socuri etc. S.C. Canad Systems  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat  si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.


Produsele primite defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. Canad Systems  sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.


Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Canad Systems  nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

S.C. Canad Systems  poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produselor de la S.C. Canad Systems  catre client si de la client catre S.C. Canad Systems revine in responsabilitatea clientului.   

 

Cosul de cumparaturi
Inregistrare/Autentificare

Sumar cos Nu exista nici un produs.
Valuta