Cautare rapida
Produs aleator
Multiswitch 9x8 Amiko
Pret cu TVA: 250 RON
Cum cumpar
Alegerea produselor

Exista mai multe modalitati prin care puteti sa vizualizati produsele oferite. Meniul "Categorii" afiseaza lista de produse grupate dupa categoria din care fac parte. "Cautare rapida" permite cautarea produselor care contin in numele sau descrierea lor cuvantul specificat. "Ce este nou" afiseaza cate unul din produsele noi oferite spre vanzare.

Folosind link-ul "Adauga in cos" asociat fiecarui produs acestea se pot adauga in cosul de cumparaturi.


Cosul de cumparaturi

In momentul in care doriti sa adaugati un produs in cosul de cumparaturi, veti fi redirectionat automat in pagina ce afiseaza cosul dumneavostra curent. Puteti oricand sa scoateti un produs din cos utilizand butonul "Sterge" asociat acestuia.

De asemenea puteti comanda oricate unitati prin completarea cu numarul dorit a campului "Cantitate" asociat fiecarui produs. In acest caz, recalcularea valorii cosului dumneavostra de cumparaturi se face prin apasarea butonului "Actualizeaza".Cumparare

Comandarea produselor selectate se face prin apasarea butonului "Cumpara" din cosul de cumparaturi. Veti fi redirectionat automat in pagina in care este necesar sa completati detalii comenzii dumneavostra: "Adresa livrare" si "Adresa facturare".

Pentru claritate, procesul de comanda se realizeaza in 3 pasi.

In primul pas se specifica "Adresa livrare". Puteti selecta una din adresele salvate sau puteti adauga o adresa noua. Trecerea la etapa urmatoarea se face prin apasarea butonului "Pasul urmator".In continuare este necesar sa specificati "Adresa facturare". Actiunile pe care trebuie sa le faceti sunt identice cu cele de la primul pas, cu diferenta ca se refera la "Adresa facturare" si nu la "Adresa livrare".Ultimul pas este de vizualizare a tuturor datelor introduse (produsele comandate, adresa de livrare si facturare) si de confirmare a comenzii. De asemenea puteti sa adaugati si comentarii suplimentare care sa fie utile in procesul de procesare si livrare a comenzii catre dumneavostra. Confirmarea finala se face prin aparea butonului "Confirmare".


Cosul de cumparaturi
Inregistrare/Autentificare

Sumar cos Nu exista nici un produs.
Valuta